Yes, mijn organisatie groeit!

Groei van een organisatie zien, dat is wat iedere ondernemer wel wil. De insteek van een organisatie is immers het te zien bloeien en groeien en successen te boeken. Toch zie je vaak bij groei dat bedrijven zich vooral focussen op de menselijke kant. Zijn mijn werknemers blij, werken ze met goede hardware en kunnen zij snel beginnen met hun werkzaamheden? In deze focus zijn onderwerpen als compliance en security vaak geen sexy onderwerp om aan te halen. Het wordt daarnaast vaker als belemmering dan vooruitgang in groei gezien. Het zou productiviteit tegenhouden en het werknemers lastiger maken.

Wij zien dit toch echt anders, want juist security kan jou als organisatie helpen met het versnellen van groei. Door te standaardiseren wordt het mogelijk om als bedrijf een groeiproces door te maken. Werknemers zullen op dezelfde manier moeten werken, het is duidelijk waar zij informatie of data kunnen verwerken en ook hebben zij altijd toegang tot de juiste, betrouwbare en actuele data. En dat alles waarbij jij zeker weet dat jouw organisatie goed beschermd is.

Maar hoe kom je in het proces van standaardisatie terecht? De belangrijkste stap is het inzetten van een framework, waarmee je beleidsmatig een levendige cybersecuritystrategie kunt maken. Eén die met je organisatie kan meegroeien en jou kan voorzien van vele voordelen. Of het nu gaat om een organisatie van 50 of 250 medewerkers met verschillende eisen op securitygebied, het framework wordt afgestemd op jouw organisatie en de standaardisatie van security. Zo kent iedereen zijn taak en weet je wat je bij een partner kan beleggen.

Jouw securitystandaardisatie biedt zo de juiste ondersteuning, om alle lagen binnen je ICT-omgeving tegen het licht te houden en je security op het juiste peil te houden. Juist door alle devices, het vele thuiswerken en het ontsluiten van je bedrijfsdata op zoveel verschillende apparaten is dit cruciaal.

Laat jouw securityniveau meegroeien met jouw succesvolle business

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then