Hoe voldoe ik nog aan security markteisen?!

Vanuit de markt (denk aan leveranciers of partners) maar ook vanuit specifieke branches worden steeds meer eisen gesteld aan jouw organisatie. Waar moet je allemaal aan voldoen en voldoe je vervolgens als organisatie wel aan deze eisen? Termen als NEN7510, BIO, ISO27001, CIS Controls, DNB hebben stuk voor stuk weer andere normen en eisen waaraan voldaan moet worden. In veel gevallen is het echter lastig om hier inzicht in te krijgen en door de bomen het bos nog te zien. 

Zo beschikken wij over verschillende certificeringen die de kwaliteit van onze dienstverlening onderschrijven. Deze certificeringen tonen aan dat wij op een verantwoorde manier omgaan met bedrijfsinformatie en -systemen en onze processen regelmatig formeel laten toetsen door een onafhankelijke externe auditeur. De kennis die is opgedaan bij het behalen van de certificeringen, zetten wij tevens in voor onze klanten om ook hen te helpen bij vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging en compliance.

Onze specialisten helpen jou met het inzichtelijk maken en het opstellen van een plan, om op pragmatische wijze te kunnen voldoen aan de voor jouw organisatie actuele en geldende eisen.

Onze specialisten denken graag met jouw organisatie mee.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then