Security, veel te duur voor mij!

Het onderwerp cybersecurity roept bij veel mensen vaak het idee op dat het vooral een tijdrovende en dure investering is.

Wij van Unica ICT Solutions zien dat als jouw vaste partner voor IT anders. Door onze jarenlange ervaring in het beheren van infrastructuren, werkplekken, cloud-diensten, communicatie en alle overige IT-diensten, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij voor elk type klant een passende oplossing kunnen bieden. Eén die zal matchen met het budget, tijdsinvestering en strategie van jouw organisatie.

Zo kunnen wij gezondheidsinstellingen helpen met het inregelen en werken volgens NTA7516 (Veilig e-mailen) maar ook een organisatie die de stap naar de cloud wil doen, maar dan veilig! Wij kunnen onze standaard diensten op maat afstellen. Het belangrijkste startpunt is een nulmeting. Waar sta je nu als organisatie? Waar wil je in de toekomst naartoe?

Met behulp van ons Security Assessment op basis van CIS Controls kunnen wij een beginpunt zetten en samen met jou als klant de horizon uitstippelen.

Zet ook de eerste stap naar een goed beveiligde organisatie!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then