Opgeleid securitypersoneel vinden, hoe?!

Het personeelstekort loopt in elke branche steeds verder op. Problemen door een tekort aan mensen stapelen zich op en ook in het nieuws hoor je bijna niks anders dan problematiek door personele tekorten. Ook vacatures op het gebied van ICT-security zijn lastig te vervullen.

Door de enorme explosie van de hybride werkplek is de vraag naar specialisten met kennis van IT-beveiliging ook nog eens explosief gegroeid. Dit kan voor organisaties een belemmering zijn om een goede, adequate securitystrategie neer te zetten.

Met ons volledig gemanagede Security Operating Center (SOC) en Network Operation Center (NOC) bieden wij de mogelijkheid om onze deskundigheid voor jouw organisatie in te zetten. Zo ondervindt jij geen belemmering van de groei van jouw organisatie en is er geen afbreuk op de cybersecurity.

Onze specialisten staan voor jou klaar en zorgen met behulp van kennissessies, opleidingen en trainingen dat zij de meest recente ervaringen hebben op hun specialisme. Door ons securityteam in te zetten als specialist kun jij zorgeloos verder met waar jouw organisatie goed in is!

Maak gebruik van onze experts op het gebied van security, als verlengstuk van jouw organisatie!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then