Webinar: Security Awareness & phishing

Gemiddeld komt  90 procent van de cyberaanvallen zoals ransomware of CEO-fraude via e-mail binnen. Het is niet verwonderlijk dat criminelen hier massaal op inzetten, want gemiddeld vier op de tien medewerkers trapt erin. Door het thuiswerken heeft de gebruiker (onbedoeld) nog meer verantwoordelijkheid gekregen. Het netwerk thuis is immers minder goed beveiligd, waardoor een cyberaanval nog grotere gevolgen kan hebben.

Een gedeelte van die verantwoordelijkheid kun je wegnemen door technische oplossingen, maar het menselijk handelen van de gebruiker is niet altijd af te dekken met techniek. Hoe zorg je er als organisatie nu voor dat medewerkers zich bewust zijn en op de hoogte zijn van de gevaren? 

Tijdens dit webinar neemt onze securityconsultant Gijs Koenjer je mee in de actuele dreigingen van 2021 en laat zien welke impact een cyberaanval kan hebben op een organisatie. Daarnaast laat hij je zien welke stappen je kan ondernemen om medewerkers te trainen en je organisatie veiliger te maken.

Webinar terugkijken: Security Awareness & phishing

Vul hieronder je gegevens in en de link om het webinar terug te kijken zal openen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then