Maak kennis met ons Security Operations Center

Met de nieuwste technieken staan onze specialisten voor jouw organisatie klaar om jou te beschermen tegen allerlei cyberdreigingen.

Jouw organisatie optimaal beschermd

Vanuit ons Security Operations Center wordt de ICT-omgeving van jouw organisatie 24x7 gemonitord op dreigingen. Ons SOC wordt bemand door onze securityexperts, -analisten en -specialisten. Zij gebruiken de nieuwste technieken om organisaties te beschermen tegen diverse soorten cyberdreigingen. Wij maken daarbij gebruik van de marktconforme en maximaal integreerbare SIEM-oplossing van Microsoft, Azure Sentinel.  

Naast monitoren grijpen we ook direct in als de situatie daar om vraagt. Dit doen onze securityspecialisten door bijvoorbeeld een gebruiker, werkplek of server te isoleren zodat een mogelijke dreiging geen grip krijgt op de ICT-omgeving. Vervolgens onderzoeken onze analisten de dreiging en komen met een advies om herhaling te voorkomen. We gaan daarmee verder dan alleen het doorzetten van een melding; samen met jouw IT-afdeling blijven we continu in gesprek om de ICT-omgeving veiliger te maken.  

Nieuwsgierig geworden naar ons Security Operations Center? Wij vertellen je er graag meer over en geven je graag een rondleiding. 

Ook kennismaken met ons SOC of wil je meer informatie over het beveiligen van jouw organisatie?

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then