Security Consultancy

Zet de veiligheid van jouw bedrijfsinformatie voorop!

In een wereld waarin alles met elkaar in verbinding staat en waarin we continu online zijn, is de noodzaak groter dan ooit om ervoor te zorgen dat je digitale veiligheidsrisico’s tot een minimum beperkt. Door deze digitale transformatie worden de gevolgen van cyberaanvallen ook steeds groter. Doordat bedrijven veel informatie in de cloud bewaren en meer en meer online opereren, heeft het grote gevolgen als jouw omgeving bezet wordt of uit de lucht wordt gehaald.

Er staat vaak wel ‘ergens’ iets op papier hoe je als organisatie een noodplan in werking moet stellen mocht er een cyberaanval plaatsvinden, maar vaak blijft het daarbij. Weinig werknemers zijn op de hoogte van dit plan en nog minder zouden het daadwerkelijk kunnen uitvoeren als het nodig blijkt te zijn. Daar zit voor sommige organisaties het knelpunt, want hoe zorg je ervoor dat, naast de fysieke beveiliging, ook de digitale beveiliging van jouw organisatie op orde komt? Het is geen ver-van-je-bed-show, het nadenken over en opstellen van een up-to-date securitybeleid moet liever vandaag dan morgen up-and-running zijn!

Veel organisaties hebben echter moeite om te starten met security als strategisch onderwerp. Onderwerpen zoals het in kaart brengen van de risico’s, het beleid op papier zetten, de juiste maatregelen selecteren; ze zijn vaak moeilijk behapbar en intimiderend.

Securitydocumentatie

Onze securityconsultants kunnen het voortouw nemen om ervoor te zorgen dat de security binnen jouw organisatie in orde is. Op ieder gewenst securityniveau kunnen we meedenken, dus ook voor jouw organisatie hebben wij een oplossing. We denken graag met jouw organisatie mee in het opzetten van een:

  • Informatiebeveiligingsbeleid

  • Security Maatregelen document

  • Incident Response plan

  • Disaster Recovery plan


Security Officer as an Service

Is er binnen jouw organisatie onvoldoende capaciteit om security de juiste aandacht te geven? Het is mogelijk om een security consultant van Unica Digital Security op regelmatige basis jouw organisatie te laten helpen de juiste maatregelen te nemen en de juiste beleidsstukken op papier te krijgen.

Meer weten over een van onze security consultancy diensten?

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then