Security Assessments

Creëer inzicht in jouw security-niveau

“Weet wat je niet weet!” Het was een veelgebruikte uitspraak van onze oprichter Marcel Schutte (1968-2016). Hij had al vroeg in de smiezen dat veiligheid van ICT en security een enorm complex onderwerp is, het behelst immers talloze domeinen. Die complexiteit maakt het voor veel bedrijven moeilijk om ervan uit te gaan dat de gehele ICT-afdeling goed beveiligd is.

Durf jij te stellen dat je jouw ICT-beveiliging 100% op orde hebt? Veel organisaties durven dat te stellen, maar maken zich toch ook zorgen om het toenemende aantal cybersecurity-aanvallen. Heb je overal aan gedacht en zijn de maatregelen die jouw organisatie genomen heeft (nog) wel marktconform? Wellicht stelt jouw organisatie deze vraag, maar het kan ook voorkomen dat deze vraag uit een andere hoek komt voor bijvoorbeeld ISO-certificeringen vanuit leveranciers of partners. Het is vandaag misschien wel belangrijker dan ooit om (weer) grip te krijgen op jouw ICT-beveiliging!

Security Assessments

Het wereldwijd geaccepteerde framework CIS Controls, door onze specialisten vertaald naar begrijpbare onderwerpen en maatregelen, maakt het mogelijk dat we inzicht krijgen in de Security Volwassenheid van jouw organisatie.

De specialisten van Unica Digital Security kunnen diverse (gecombineerde) assessments uitvoeren om inzicht te krijgen in de volwassenheid van de organisatie, de technische staat van een ICT-omgeving, of de technische inrichting van Office 365.


Security Maturity Assessment (CSAT) – op basis van CIS Controls

Krijg inzicht in de securityvolwassenheid van jouw organisatie (getoetst aan het CIS Controls framework). Het uitgebreide rapport maakt duidelijk op welke onderdelen jouw organisatie voldoende of onvoldoende maatregelen getroffen heeft. Met praktische adviezen en quickwins informeren we jouw organisatie.


Security Maturity Assessment  - Op basis van ISO27001 of NEN7510

Krijg inzicht in de securityvolwassenheid van de organisatie (getoetst aan ISO27001 of NEN7510). Met praktische adviezen en quickwins informeren we jouw organisatie.


Technisch Security Assessment (automated pentesting – vulnerability scanning)

Krijg inzicht in de technische stand van de ICT-omgeving. Waar zitten kwetsbaarheden, of open deuren. Zijn alle ICT-onderdelen goed geconfigureerd of lopen software/firmware versies achter? Middels een uitgebreide technische scan en rapport krijgt de organisatie inzicht en praktische adviezen.


Office 365 Security Assessment

Een Office365-omgeving kent honderden configuratievariabelen en Microsoft zorgt jaarlijks voor de ontwikkeling van nieuwe securitymaatregelen. Het is daarom niet vanzelfsprekend dat elke Office365-omgeving veilig is ingericht of nog veilig is. De Microsoft Secure Score kan hierbij een leidraad zijn, maar geeft geen volledig inzicht. Een uitgebreide technische scan en rapport gemaakt door onze specialisten geeft jouw organisatie inzicht en praktische adviezen rondom de veiligheid van de Office365-omgeving.

Durf jij te stellen dat je jouw ICT-beveiliging 100% op orde hebt? Vraag nu een security assessment aan om het te testen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then